Spiritualisme en Mediumschap

Stichting voor Spiritualisme en Mediumschap Nederland

De Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland is op 16 oktober 2017 officieel opgericht en staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 69846448 en RSIN 858036186. De stichting heeft ten doel het vergaren, beheren en uitdragen van (schriftelijke) kennis over mediumschap en Spiritualisme, nationaal en internationaal. De Stichting is een ANBI stichting en om die reden worden onderstaande gegevens vermeld op deze pagina:

Bestuursleden: Nicole de Haas (voorzitter), Linda de Jong (secretaris), Jessica van Lingen (penningmeester), Mario de Haas (lid), Veronique Janssens (lid).

Beloningsbeleid: De bestuursleden krijgen geen vergoeding voor hun werk.

De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door:
- het zoveel mogelijk aanschaffen en bijeenbrengen van documentatie, boeken, stukken/voorwerpen om zo een gedegen collectie bijeen te brengen over internationaal en nationaal mediumschap;
- het bewaren van de historie van de pioniers op het gebied van mediumschap;
- het onderhouden van een museum en bibliotheek die voor iedereen publiekelijk toegankelijk is;
- het delen en uitdragen van kennis aan geïnteresseerden.

Beleidsplan:

De stichting hoopt in de nabije toekomst een mooie, definitieve locatie te betrekken waar ruimte is voor een  museum en bibliotheek die voor iedereen toegankelijk is. Mensen kunnen hier boeken, filmpjes, documenten en voorwerpen etc.. bekijken over de pioniers, diverse geschiedkundige en actuele onderwerpen binnen het Spiritualisme en Mediumschap. Dit betreft nationaal en internationaal erfgoed op dit gebied. 

Er is een rekeningnummer geopend waarop donaties gedaan kunnen worden: NL59ABNA0248365282

De Stichting wil graag enkele grotere (internationale) verzamelingen aankopen die van grote waarde zijn.

De Stichting wil verschillende benefietdagen, lezingen en demonstraties blijven organiseren, nationaal en internationaal. Enerzijds om geld te genereren waarmee grote aankopen gedaan kunnen worden voor het museum/bibliotheek en de ruimtes klaargemaakt kunnen worden. Anderzijds om de kennis die de Stichting heeft op gebied van Mediumschap en Spiritualisme uit te dragen. 

 

Doneer voor de Stichting Spiritualisme en Mediumschap.

DONEER

Museum promotie film

Facebook doneeractie

om te testen, dit is album 2

om te testen, dit is album 2

CRKBO

nicole de haas

Nieuwsbrief

Lid van Snu

Mediumschap Nicole de Haas

Contact

Nicole de Haas
Deventerstraat 459
7323 PT Apeldoorn

T. 06-18 34 84 30
E. info@nicoledehaas.nl