Actueel Nieuws

Mijn nieuwe boek is nu te koop!

Nicole de Haas werkt als medium en docent over de hele wereld en tevens aan het befaamde Arthur Findlay College in Engeland. Dit boek is een belangrijk deel van haar werk sinds haar start in het mediumschap. Het laat zien dat de Spirituele Wereld altijd wegen vindt en de weg ook kent als we luisteren naar de fluisteringen van onze ziel. Alle inspiratie, poezie en filosofie is ontvangen door het trance mediumschap van Nicole de Haas. De boodschappen van Silver Cloud hebben al vele mensen geraakt omdat de kracht van liefde voorbij woorden gaat. Sta zijn prachtige woorden toe je ziel te raken!

Online bestellen

Agenda

Benefietdag museum en bibliotheek

  • 30 juni
In samenwerking met de Zwanenhof zijn we bezig met de oprichting van een museum/bibliotheek op het gebied van mediumschap zodat boeken, informatie, geluidsbestanden, films en objecten gedeeld kunnen worden met publiek en historie kunnen laten zien zowel internationaal als nationaal. Er is een doneeractie en donaties zijn welkom evenals items die van waarde zijn voor het mediumschap in Nederland. Op 30 juni vindt er een benefietdag in de Zwanenhof plaats met allerlei leuke activiteiten om geld in te zamelen voor dit initiatief. Opgave voor deze dag graag via: info@nicoledehaas.nl

Een middag van 13-17 uur met de mogeljkheid allerlei demonstraties, lezingen en/of een workshop bij te wonen. Tevens kun je healing ontvangen en is er een loterij met prachtige prijzen! De opbrengst gaat geheel naar het museum en entree is slechts: 15 euro. Meer info op de pagina Stichting

Interview met AREI

  • 13 mei
Op zondag 13 mei aanstaande geef ik via Zoom een interactief interview met AREI (Afterlife Research and Education Institute) waarbij vragen gesteld kunnen worden over fysiek mediumschap. Dit doe ik om 11 uur lokale tijd voor Europa en Australie en om 23 uur voor Amerika. Je kunt via Facebook inloggen.

Workshop Inspiratie en Filosofie

  • 18 mei
Op 18 mei is er een workshop “ Inspiratie en Filosofie”. Een prachtige inspirerende dag om eens anders met je eigen ziel en de Spirituele Wereld bezig te zijn.
Kosten 90 euro voor de hele dag van 10-17 uur.

Workshop kleur en mediumschap

  • 23 juni
Op 23 juni is er een workshop “ kleur en mediumschap”. Een prachtige dag waarin je leert om kleur op diverse manieren te integreren in je mediumschap.
Kosten 90 euro voor de hele dag van 10-17 uur.

Week Expect the Unexpected

  • Mei
Er zijn nog enkele plekken voor de prachtige week “ Expect the Unexpected” in mei.
Tevens nadert de zomer snel en als je overweegt nog wat te willen doen op mediumschapsgebied dan is wellicht de Weekend Special in september een mooie optie voor je! Ook kun je nu al boeken voor de Open Mediumschapsdagen op 1 en 2 september! Boeken van deze opties gaan rechtstreeks via de Zwanenhof: www.zwanenhof.com

Aanbod Mediumschap 2019

  • 2019
Deze zomer zullen alle nieuwe groepen en inhoud voor 2019 bekend gemaakt worden in het aanbod in alle facetten van het mediumschap. Hou de website in de gaten of volg mij op Facebook.

CRKBO

nicole de haas

Nieuwsbrief

Lid van Snu

Mediumschap Nicole de Haas

Contact

Nicole de Haas
Prinsenkampsweg 30
7605 CV Almelo

T. 06-18 34 84 30
E. info@nicoledehaas.nl