Actueel Nieuws

Mijn nieuwe boek is nu te koop!

Nicole de Haas werkt als medium en docent over de hele wereld en tevens aan het befaamde Arthur Findlay College in Engeland. Dit boek is een belangrijk deel van haar werk sinds haar start in het mediumschap. Het laat zien dat de Spirituele Wereld altijd wegen vindt en de weg ook kent als we luisteren naar de fluisteringen van onze ziel. Alle inspiratie, poezie en filosofie is ontvangen door het trance mediumschap van Nicole de Haas. De boodschappen van Silver Cloud hebben al vele mensen geraakt omdat de kracht van liefde voorbij woorden gaat. Sta zijn prachtige woorden toe je ziel te raken!

Online bestellen

Agenda

Open Dagen Mediumschap Zwanenhof

  • 31 augustus en 1 september 2019
Na het succes van voorgaande jaren ...
Ook 2019 weer twee zeer gevarieerde open mediumschapsdagen. Tijdens deze dag(en) kun je kennis maken met de vele facetten van mediumschap en healing. Diverse mediums, waarvan de meesten verbonden zijn aan het beroemde Arthur Findlay College in Stansted (Engeland) verzorgen een doorlopend programma met demonstraties, healings, lezingen en privéconsulten. Dit alles in de prachtige oude Kapel en de sfeervolle ruimtes van De Zwanenhof.
Een ideale gelegenheid om zowel met het mediumschap als met de verschillende mediums kennis te maken!!!
Voor € 25,- entree (p.d.) kun je de gehele dag de demonstraties bijwonen, waarbij contact gemaakt wordt met overleden dierbaren. Je kunt tijdens lezingen meer te weten komen over verschillende facetten van het mediumschap.
Doorlopend is er de gelegenheid om een healing te krijgen. In de boekwinkel vind je boeken over mediumschap en meditatie CD’s die je helpen bij verdere verdieping en ontwikkeling. Er is uitgebreide informatie over de cursussen en opleidingsmogelijkheden op het gebied van mediamieke en intuïtieve ontwikkeling.

Inschrijven voor een privéconsult bij een medium. € 35,- per sitting of reading van 20 minuten;
Reading aurafoto: € 45,- (20 minuten);
Spirit art, een tekening van een overleden dierbare, € 50,- (30 minuten);
Encaustic wax: er wordt een tekening gemaakt die jouw energie weergeeft en gebruikt wordt in jouw reading. € 50,- (30 minuten);
Er zullen enkele Nederlandstalige mediums aanwezig voor de privéconsulten en demonstratie. Verder is het programma grotendeels in het Engels, maar een deel van het programma zal vertaald worden naar het Nederlands
De sittings kunnen alleen ter plekke worden geboekt. Vol is vol! Kom je van ver dan kun je de vrijdagavond of de zaterdagavond overnachten;
Ook kun je je opgeven voor een lunch op zaterdag of zondag of een diner op vrijdag of zaterdag.
Dagen om lekker in een mooie sfeervolle omgeving van De Zwanenhof rond te snuffelen in het vele wat het mediumschap te bieden heeft.
Voor dit evenement gelden de volgende prijzen:

€ 25,00 Entree per dag
Bij dit evenement kan je de volgende opties kiezen:
€ 57,00 Overnachting vr 30 augustus, incl. ontbijt
€ 10,00 Lunch zaterdag
€ 18,50 Dinerbuffet zaterdag
€ 57,00 Overnachting zaterdag 31 aug, incl. ontbijt
€ 10,00 Lunch zondag
€ 18,50 Dinerbuffet zondag
€ 57,00 Overnachting zondag 1 sept, incl. ontbijt
31 augustus 2019 van 08:00 uur tot 17:00 uur
1 september 2019 van 08:00 uur tot 17:00 uur
Opgave: www.zwanenhof.com of 074-2659525

Weekend Special voor Mediumschap en Healing

  • 6-8 september 2019
Weekend Special Mediumschap & Healing '19

Docenten: Nicole de Haas, Philip Dykes

Dit populaire weekend was de start van de Mediumschap en Healing trainingen in de Zwanenhof in 2010 en is nog steeds een weekend dat je niet mag missen! Wil je je spiritualiteit en Mediumschap en/of Healing vaardigheden verkennen en verdiepen gedurende dit intensieve maar boeiende weekend? Dit weekend is met name bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en die hun mediumschap op een verantwoorde manier willen ontwikkelen en/of ontdekken. Het programma wordt toegespitst op ieders niveau en is dus geschikt voor zowel beginners als voor mensen met ervaring met mediumschap. Behalve het volgen van de lessen in je eigen groep is er de mogelijkheid om gezamenlijke lessen te volgen in de vorm van een tutorial of een lezing.

In de groepen zal er veel persoonlijke aandacht zijn. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren medium, dit weekend zal je helpen om je spirituele gaven te versterken en jezelf te stretchen.

Tevens zal er een speciale groep zijn voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in Healing mediumschap of een combinatiegroep van mediumschap en healing. Het is mogelijk een privéconsult of healing te boeken bij een van de docenten (niet inbegrepen) en tevens is een demonstratie Mediumschap onderdeel van het programma. Kom ons vergezellen tijdens dit prachtige weekend!

Aanmelden via: www.zwanenhof.com

Mediumschap: Een unieke expressie (Duitstalig)

  • 14-19 juli 2019
Mediumschap; Een unieke expressie; Duitstalige Week '19

Docenten: Nicole de Haas, Libby Clark

Ben jij klaar om jouw mediamieke vermogen te verkennen? Wil jij dat geestelijke, intuïtieve deel dat deel uitmaakt van wie je bent in het leven omarmen? Heb jij een opleiding gedaan en wil je dat verdiepen? Deze cursus is bedoeld voor alle niveaus en biedt, naast mentale mediumschap, de mogelijkheid om jouw creatieve deel te verkennen, voor degenen die dit wensen, en de mogelijkheid om veranderde staten van bewustzijn te onderzoeken.

Iedereen kan werken op basis van hun eigen kennis en vaardigheden. Beginners kunnen kennis maken met mediumschap in diverse aspecten en met het werken met je eigen psychic vermogens in een veilige omgeving. De meer gevorderde studenten zullen hun vaardigheden uit kunnen breiden onder de deskundige leiding van een gedreven team van docenten, bekend van het Arthur Findlay College. Je zult de gelegenheid krijgen de spirituele wereld te ontdekken en te versterken; tegelijkertijd zul je zelfvertrouwen opbouwen en leren deze te versterken. Voor degenen die klaar zijn om de volgende stap in het openbaar te maken zijn er mogelijkheden om demonstraties, spreken in het openbaar en privé-consulten te verkennen en uit te breiden. Ook (trance) healing en persoonlijke ontwikkeling zullen voldoende aan bod komen (op alle niveaus).

Het programma biedt lezingen, demonstraties en meditaties in de prachtige kapel van De Zwanenhof. Daarnaast zal er gewerkt worden in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Je zult een zeer interessant en dynamisch programma hebben waarmee je het beste uit alle docenten kunt halen! Je kunt privé-zittingen boeken met één van de docenten tijdens deze week (niet inbegrepen in de prijs). Ook een demonstratie van mediumschap en trance demonstratie of seance zal deel uitmaken van het programma. Ons doel is dat jij de volgende stap neemt in jouw ontwikkeling op je eigen unieke manier, en dat je een deel wordt van een week van kennis, vreugde, uitdaging en ontdekking.

Aanmelden via: www.zwanenhof.com

Trance and Physical Experience 2019

  • 8-13 december 2019
Trance & Physical Experience '19

Doecenten: Nicole de Haas, Libby Clark, Lynn Parker & David Schiesser

Deze prachtige en unieke week is al jaren populair! Voor deze bijzondere week is een team van docenten samengesteld die allen jaren ervaring hebben en de meesten van hen als docent verbonden zijn aan het Arthur Findlay College. Gezien de intensiteit van het programma zijn de lesgroepen niet groter dan 12 studenten.

Deze week zal je helpen om diepere lagen van veranderende staat van bewustzijn te ervaren. De voornaamste focus ligt op trance healing en trance speaking. Je zult een groter begrip kunnen ontwikkelen van communicatie met de spirituele wereld op jouw unieke manier en tevens in staat worden gesteld meer vertrouwen op te bouwen.

We zullen je inzicht geven in wat er gebeurt tijdens de trancestaat en hoe je deze staat kunt verbeteren. Wij bieden begeleiding aan om die unieke en sterke connectie met de spirituele wereld te vinden en te behouden. Ontwikkeling van je trancevaardigheden zal ook een positieve bijdrage kunnen geven aan alle andere gebieden van jouw mentaal mediumschap. We zullen ook verschillende vormen van fysiek mediumschap verkennen en ervaren en we zullen experimenteren in diverse seance condities. Fysiek mediumschap is zeldzaam maar het kan een levensveranderende ervaring zijn, aangezien er geen andere vorm in het mediumschap is die de Spirituele Wereld zo dichtbij brengt waardoor hun aanwezigheid en liefde zo tastbaar aanwezig is. Gedurende de week zal Nicole haar kennis en ervaring delen in fysiek mediumschap, wat een specialistisch gebied is in het mediumschap. Ook zal zij gedurende de week een seance fysiek mediumschap houden.

Er zullen gedurende de week diverse trancedemonstraties als ook een demonstratie mediumschap plaatsvinden. Je kunt een prive consult of healing boeken bij een van de docenten (niet inbegrepen) De docenten zijn geselecteerd op kennis op het gebied van trance en/of fysiek mediumschap. Kom en vergezel ons op een prachtige week die je niet mag missen met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jou persoonlijke reis.

Aanmelding via: www.zwanenhof.com

Retraite Sardinie 2020

  • 21-28 April 2020
Na een aantal jaren er niet gewerkt te hebben, heb ik besloten terug te gaan naar deze geweldige plek in Sardinie. Het is een week vol zelfontdekking, zelf healing, inspiratie, spiritualiteit en bewustzijnstraining. Deze week verzorg ik samen met Suzanne Tempel. Dit alles op een prachtige plek, een klooster direct aan zee in het zuiden van Sardinie. De reis is op basis van volpension met 1 excursie inbegrepen. Voor meer informatie kun je mij mailen.

Nieuwe Privacy wet in werking

  • 25 mei 2018
Privacyverklaring Nicole de Haas

Je wilt grip hebben op de online sporen die je nalaat en weten wat er met je gegevens gebeurt. Dat vind ik zelf ook logisch, dus ik heb onderstaande privacyverklaring met zorg opgesteld. Bezoek je mijn site, mail je mij of neem je op een andere manier contact met me op, dan ontvang ik persoonsgegevens van je. Het zijn er misschien niet veel, maar ik bewaar en verwerk die gegevens van je wel. Daarom kun je in deze privacyverklaring lezen waarom dat gebeurt, wat er met je gegevens gebeurt en hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen.
Het is verplicht deze privacyverklaring in begrijpelijke woorden te schrijven, een eis waar ik als tekstschrijver helemaal achter sta. Eigenlijk zou dat voor elk document moeten gelden en in ieder geval voor de zogenoemde kleine lettertjes en de algemene voorwaarden.
 
Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om mijn website, producten en diensten te gebruiken.
Welke persoonsgegevens verwerk ik?
Nicole de Haas: verwerkt je persoonsgegevens zodra je contact met mij opneemt. Dat kan zijn doordat je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, het contactformulier invult, mij een e-mailt stuurt of als je bij mij een workshop volgt.
Dat betekent dat ik een of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerk:
·         Voor- en achternaam
·         Adresgegevens
·         Telefoonnummer
·         E-mailadres

Waarom verwerk ik de persoonsgegevens?
Grofweg heb ik twee redenen waarvoor ik je persoonsgegevens nodig heb. De eerste reden is dat ik ze gebruik om contact met je te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen bellen, mailen of post toe te sturen.

Wat doe ik niet met je gegevens?
Ik verkoop je gegevens niet en geef ze niet door aan anderen. Ook gebruik ik ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dat wil zeggen dat ik geen gebruik maak van computerprogramma’s of –systemen waar geen mens meer aan te pas komt.

Met welke derde partijen deel ik je persoonsgegevens?
Normaliter ben ik de enige die toegang heeft tot je gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor mij noodzakelijk is om mijn bedrijf goed te kunnen uitvoeren.
Het gaat om de volgende ‘derden’:
·         De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
·         De nieuwsbriefsoftware, voor het kunnen verzenden van de digitale nieuwsbrief
 
Wat doe ik met mijn nieuwsbrief?
Via mijn site kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief of voor een workshop/ training. Bij elke mail of nieuwsbrief die ik verstuur heb je de mogelijkheid je weer af te melden. Daarnaast plan ik soms e-mails in die je automatisch ontvangt nadat je je hebt ingeschreven voor een sessie of nieuwsbrief voor mij.
 
Wat doe ik met cookies?
Nicole de Haas gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.
Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van bezoekers op een website.
Daarnaast bestaan er nog tracking cookies die het surfgedrag van de bezoeker volgen. Die maken het mogelijk om gerichter te kunnen adverteren. Voor deze cookies is een cookieverklaring nodig omdat hiervoor persoonsgegevens worden gebruikt. Nicole de Haas gebruikt deze cookies niet.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting hierover op veilig internetten.
 
Wat doe ik met Google Analytics?
De analytische cookies worden cookies om Google Analytics te kunnen gebruiken.
Met die gegevens krijg ik inzicht in zaken als welke pagina’s het meest worden bezocht, hoe lang een bezoeker blijft en welke links worden aangeklikt. Dat maakt het mogelijk de website verder te verbeteren en meer informatie te bieden die de bezoekers graag lezen. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Hier vind je meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics. Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd (daar wordt momenteel aan gewerkt), ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er ik maak geen gebruik van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.
 
Hoe lang bewaar ik je persoonsgegevens?
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik je gegevens verzamel.
Oftewel:
·         Heb je je ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Dan bewaar ik je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft.
·         Ben je klant of klant geweest? Dan bewaar ik je persoonsgegevens tot twee jaar na het laatste, noodzakelijke, zakelijke contact.
·         Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Dan verwijder ik je persoonsgegevens uiterlijk twee jaar na het laatste contact.
Er is een uitzondering: als ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Hoe beveilig ik persoonsgegevens?
Nicole de Haas neemt de bescherming van je gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Deze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url (dit is nog onder constructie voor deze website).
Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Nicole de Haas. 

Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen. Neem contact met me op als je andere gegevens wilt aanpassen. Ik reageer uiterlijk binnen vier weken op je verzoek. Mocht, om welke reden dan ook, gegevens op straat komen, bv door hackers, dan zal ik de Autoriteit Persoonsgegevens inlichten.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Verder maak ik gebruik van de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunt u lezen op mijn site.
Neem contact op met: Nicole de Haas

CRKBO

nicole de haas

Nieuwsbrief

Lid van Snu

Mediumschap Nicole de Haas

Contact

Nicole de Haas
Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen (Zwanenhof)

T. 06-18 34 84 30
E. info@nicoledehaas.nl