Actueel Nieuws

Mijn nieuwe boek is nu te koop!

Nicole de Haas werkt als medium en docent over de hele wereld en tevens aan het befaamde Arthur Findlay College in Engeland. Dit boek is een belangrijk deel van haar werk sinds haar start in het mediumschap. Het laat zien dat de Spirituele Wereld altijd wegen vindt en de weg ook kent als we luisteren naar de fluisteringen van onze ziel. Alle inspiratie, poezie en filosofie is ontvangen door het trance mediumschap van Nicole de Haas. De boodschappen van Silver Cloud hebben al vele mensen geraakt omdat de kracht van liefde voorbij woorden gaat. Sta zijn prachtige woorden toe je ziel te raken!

Online bestellen

Agenda

2 daagse workshop Trance: Healing en Communicatie (de Meern)

  • 19 en 20 januari 2019
Op zaterdag en zondag 19 en 20 januari 2019 geef ik een workshop Trance met focus op healing en communicatie. Ik zal deze workshop geven in het centrum voor mediumschap en bewustzijnsontwikkeling in de Meern, bij Suzanne Tempel en Edwin van der Hoeven. Voor meer informatie en boekingen verwijs ik naar:
www.suzannetempel.com

Reis naar Zelfontdekking 2019

  • 24 februari -1 maart
Reis naar Zelfontdekking '19

Docenten: Nicole de Haas, Eamonn Downey & Suzanne Tempel (Awakened Mind Coach)

Het Zelf is vast en zeker een van de meest onderzochte gebieden in de psychologie en binnen dit segment, heeft het Zelf vele facetten zoals zelf-bewustzijn, zelf-respect, zelf-kennis en zelf-perceptie. Het leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Deze Zelf-ontdekkingen kunnen leiden tot gevoelens van opwinding, omdat je je realiseert dat je altijd meer kunt openen tot wie jij bent. De mens is geen statisch wezen. Het proces van leren wie wij zijn, zal nooit ophouden. Wat een dynamische manier van leven! Of je nu een werkend medium of healer bent, een student in een van deze gebieden of gewoon interesse hebt om jouw ‘potentiële’ Zelf te leren kennen, dan kan dit de training voor jou zijn! De focus van het ontdekken en oefening is vooral gericht op versterking van je Zelf, zelf-healing, zelf-vertrouwen en een dieper begrip van de energetische dynamiek van JOU!

De technieken die de docenten gebruiken, beginnen met het investeren in en het inzichtelijk maken van jou als een totaal mens, van je mooie glimlach tot je ongelooflijke spirit.
De hoofdzakelijke focus van alle oefeningen in deze week zullen liggen op zelf-acceptatie, zelf-inschatting en zelf-bewustzijn, zoals:

Fysieke Lichaam: Respect en stimuleren van je welbevinden
Emotioneel Lichaam: Geloof in jeZelf en een sterker, liefdevol dialoog
Mentaal Lichaam: Comfort en motiverende gedachten
Spiritueel Lichaam: Bewustzijn en verbinding met waardevolle kennis
Als medium, healer en ambassadeur van de spirituele wereld, heb je een grote verantwoordelijkheid in wat je doet, wie je bent en wat je geeft aan deze materiële wereld en aan de spirituele wereld. Jij werkt als een waardevol voertuig voor deze kracht en het is belangrijk jezelf dat te realiseren om zo dichterbij jouw Zelf te komen en een meer verbonden leven te creëren dat trouw is aan jou! Stap voor stap begeleiding, liefdevolle ondersteuning en aanmoedigende coaching zullen gegeven worden tijdens deze persoonlijke ontdekking; van wat een inzichtgevend, inspirerend en spannende speciale week zal zijn!

Deze week zal een lezing en een workshop in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het (meetbare) effect op de hersenen. Je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van een docent die veel expertise heeft op dit gebied.

Het is mogelijk gedurende deze week een privé consult te boeken bij één van de mediums of een consult te boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten door middel van metingen (EEG) en oefening (niet inbegrepen). Tevens zal een demonstratie Mediumschap deel uitmaken van het programma gedurende de week. De docenten van deze training hebben allen veel ervaring en kennis op gebied van psychologie, mediumschap, metafysische onderwerpen en energiewerk. We kijken ernaar uit om deze ervaring met jou te delen op jouw eigen unieke manier.

Aanmelden via: www.zwanenhof.com

De volgende Stap 2019

  • 17-22 maart 2019
De Volgende Stap '19

Docenten: Nicole de Haas, Colin Bates

Heb je het gevoel dat je de volgende stap in je leven wilt nemen om dat spirituele, intuïtieve deel dat onderdeel is van wie jij bent, te verkennen? Heb je al ervaring op het gebied van mediumschap? Wil je je mediumschap versterken en ben je er klaar voor om die volgende stap te nemen in je ontwikkeling? Deze training is ontwikkeld voor alle niveaus. Iedereen kan werken naar eigen vermogen en kennis. Beginners worden meer bekend met het mediumschap en met het werken met hun eigen intuïtieve vermogens in een veilige omgeving. De meer ervaren studenten krijgen de mogelijkheid hun mediumschap te verdiepen en verbreden onder de ervaren begeleiding van docenten van het Arthur Findlay College.

Je hebt de kans om je relatie met de spirituele wereld te ontdekken en versterken, je zelfvertrouwen op te bouwen en te leren hoe je je kracht en energie kunt verhogen. Voor diegenen die publiekelijk werken of klaar zijn deze stap te nemen, zullen er mogelijkheden gecreëerd worden om dit verder te ontwikkelen op gebied van publieke demonstraties, spreken in het openbaar en privéconsulten. Ook healing en persoonlijke ontwikkeling hebben ieder een eigen aandeel in deze week. Het programma is een variëteit aan lezingen, demonstraties mediumschap en trance, meditaties in de prachtige kapel in de Zwanenhof. Daarnaast heb je les in je eigen kleinere groep met veel persoonlijke aandacht. Je hebt deze week vooral een heel interessant en dynamisch programma dat je de kans geeft het beste te ontvangen van meer dan één docent in je eigen kleinere groep!

Je kunt tijdens de training een privéconsult of privé healing boeken (niet inbegrepen) met een van de docenten gedurende de week. Ook zal er tijdens de week een trance demonstratie of seance en een demonstratie mediumschap plaatsvinden. Ons doel voor jou is dat jij de volgende stap in het ontvouwen van jouw mediumschap kunt maken en deel kunt zijn van een week vol van kennis, plezier, uitdaging, ontdekking en het samen delen in een prachtige en inspirerende omgeving.

Opgave via: www.zwanenhof.com

Healing opleiding 2019

  • 8 februari 2019
OP 8 FEBRUARI 2019 START EEN NIEUWE HEALING OPLEIDING VAN 6 DAGEN INCLUSIEF TRAINING IN DE ZWANENHOF. EEN UNIEKE KANS OP GEBIED VAN HEALING MEDIUMSCHAP. In de healingopleiding zal aandacht zijn voor healingtechnieken en vormen, relatie met spirituele wereld/jouw team, ethiek, persoonlijke ontwikkeling en jijzelf staat als healer centraal. Data 2019: 8/2, 5/4, 21/6, 13/9, 1/11, 10/1/2020. Kosten: 465 euro voor 6 hele dagen exclusief training Zwanenhof.

8- daagse Mediumschap ontwikkelingsgroep Mixed Level

  • 15 februari 2019
OP VRIJDAG 15 FEBRUARI 2019 START ER EEN MIXED LEVEL MEDIUMSCHAPSGROEP. HEB JE AL 1 OF 2 JAAR TRAINING ELDERS GEDAAN, DAN BEN JE HIER OOK VAN HARTE WELKOM!
Deze groep zal zich richten op verdere ontwikkeling van mentaal mediumschap, persoonlijke ontwikkeling, werken aan relatie met spirituele wereld en het ervaren daarvan, het zitten in de power als basis en het vinden van jouw kracht in je mediumschap. Data:15/2, 15/3, 10/5, 5/7, 14/9, 2/11,29/11 en 21/12. Kosten voor 8 hele dagen: 580 euro.

Verkenning van de Ziel, trance leidend naar fysiek mediumschap 2019

  • 12-17 mei 2019
Verkenning van de Ziel, Trance leidend naar Fysiek Mediumschap '19

Docenten: Nicole de Haas, Colin Bates, Suzanne Tempel

Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap? Deze training is voor jou als je geinteresseerd bent in het ontwikkelen en ontdekken van trancemediumschap, interesse hebt in fysiek mediumschap of op zoek bent naar manieren om je verbinding met het grotere geheel en de spirituele wereld te verstevigen. Trance mediumschap zal je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen en ook zal het bijdragen aan het verhogen van je mediumschapsstandaard.

Deze week zullen we tevens diverse aspecten van fysiek mediumschap bekijken en ervaren. Deze training wordt een week van verkennen en onderzoeken. We zullen kijken naar de rol van ons bewustzijn en onderbewustzijn, je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de spirituele wereld te begrijpen en te voelen. Daarnaast nemen we je mee in het gebied van (trance) healing. Voor ons als docenten is het belangrijk dat wij jou kunnen begeleiden en helpen die kracht van de ziel in jezelf te vinden en te ervaren!

Gedurende de week zal er een dynamisch, flexibel programma zijn zodat je het beste kunt ontvangen van alle docenten om je verder te helpen in je ontwikkeling. De training is geschikt voor elk niveau van ontwikkeling. Gedurende de week zal Nicole kennis en ervaring delen in het fysiek mediumschap wat een specialistisch deel is van het Mediumschap. Nicole zal als fysiek medium deze week een seance verzorgen.

Deze week zal een lezing en lesdag in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het effect op de hersenen. Er zullen experimenten gedaan worden met het meten van hersengolven via EEG; je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt veel praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van een docent die veel expertise heeft op dit gebied.

Ook zullen er een trancedemonstraties zijn alsmede een demonstratie mediumschap. Je kunt een consult of healing boeken (niet inclusief) bij een van de docenten gedurende de week of een consult boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijns staten en deze worden gemeten (EEG).

Kom en doe mee met deze geweldige week die je niet mag missen, met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jouw eigen persoonlijke reis!

Aanmelding via: www.zwanenhof.com

Weekend Special voor Mediumschap en Healing

  • 6-8 september 2019
Weekend Special Mediumschap & Healing '19

Docenten: Nicole de Haas, Philip Dykes

Dit populaire weekend was de start van de Mediumschap en Healing trainingen in de Zwanenhof in 2010 en is nog steeds een weekend dat je niet mag missen! Wil je je spiritualiteit en Mediumschap en/of Healing vaardigheden verkennen en verdiepen gedurende dit intensieve maar boeiende weekend? Dit weekend is met name bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en die hun mediumschap op een verantwoorde manier willen ontwikkelen en/of ontdekken. Het programma wordt toegespitst op ieders niveau en is dus geschikt voor zowel beginners als voor mensen met ervaring met mediumschap. Behalve het volgen van de lessen in je eigen groep is er de mogelijkheid om gezamenlijke lessen te volgen in de vorm van een tutorial of een lezing.

In de groepen zal er veel persoonlijke aandacht zijn. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren medium, dit weekend zal je helpen om je spirituele gaven te versterken en jezelf te stretchen.

Tevens zal er een speciale groep zijn voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in Healing mediumschap of een combinatiegroep van mediumschap en healing. Het is mogelijk een privéconsult of healing te boeken bij een van de docenten (niet inbegrepen) en tevens is een demonstratie Mediumschap onderdeel van het programma. Kom ons vergezellen tijdens dit prachtige weekend!

Aanmelden via: www.zwanenhof.com

Mediumschap: Een unieke expressie (Duitstalig)

  • 14-19 juli 2019
Mediumschap; Een unieke expressie; Duitstalige Week '19

Docenten: Nicole de Haas, Libby Clark

Ben jij klaar om jouw mediamieke vermogen te verkennen? Wil jij dat geestelijke, intuïtieve deel dat deel uitmaakt van wie je bent in het leven omarmen? Heb jij een opleiding gedaan en wil je dat verdiepen? Deze cursus is bedoeld voor alle niveaus en biedt, naast mentale mediumschap, de mogelijkheid om jouw creatieve deel te verkennen, voor degenen die dit wensen, en de mogelijkheid om veranderde staten van bewustzijn te onderzoeken.

Iedereen kan werken op basis van hun eigen kennis en vaardigheden. Beginners kunnen kennis maken met mediumschap in diverse aspecten en met het werken met je eigen psychic vermogens in een veilige omgeving. De meer gevorderde studenten zullen hun vaardigheden uit kunnen breiden onder de deskundige leiding van een gedreven team van docenten, bekend van het Arthur Findlay College. Je zult de gelegenheid krijgen de spirituele wereld te ontdekken en te versterken; tegelijkertijd zul je zelfvertrouwen opbouwen en leren deze te versterken. Voor degenen die klaar zijn om de volgende stap in het openbaar te maken zijn er mogelijkheden om demonstraties, spreken in het openbaar en privé-consulten te verkennen en uit te breiden. Ook (trance) healing en persoonlijke ontwikkeling zullen voldoende aan bod komen (op alle niveaus).

Het programma biedt lezingen, demonstraties en meditaties in de prachtige kapel van De Zwanenhof. Daarnaast zal er gewerkt worden in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Je zult een zeer interessant en dynamisch programma hebben waarmee je het beste uit alle docenten kunt halen! Je kunt privé-zittingen boeken met één van de docenten tijdens deze week (niet inbegrepen in de prijs). Ook een demonstratie van mediumschap en trance demonstratie of seance zal deel uitmaken van het programma. Ons doel is dat jij de volgende stap neemt in jouw ontwikkeling op je eigen unieke manier, en dat je een deel wordt van een week van kennis, vreugde, uitdaging en ontdekking.

Aanmelden via: www.zwanenhof.com

Trance and Physical Experience 2019

  • 8-13 december 2019
Trance & Physical Experience '19

Doecenten: Nicole de Haas, Libby Clark, Lynn Parker & David Schiesser

Deze prachtige en unieke week is al jaren populair! Voor deze bijzondere week is een team van docenten samengesteld die allen jaren ervaring hebben en de meesten van hen als docent verbonden zijn aan het Arthur Findlay College. Gezien de intensiteit van het programma zijn de lesgroepen niet groter dan 12 studenten.

Deze week zal je helpen om diepere lagen van veranderende staat van bewustzijn te ervaren. De voornaamste focus ligt op trance healing en trance speaking. Je zult een groter begrip kunnen ontwikkelen van communicatie met de spirituele wereld op jouw unieke manier en tevens in staat worden gesteld meer vertrouwen op te bouwen.

We zullen je inzicht geven in wat er gebeurt tijdens de trancestaat en hoe je deze staat kunt verbeteren. Wij bieden begeleiding aan om die unieke en sterke connectie met de spirituele wereld te vinden en te behouden. Ontwikkeling van je trancevaardigheden zal ook een positieve bijdrage kunnen geven aan alle andere gebieden van jouw mentaal mediumschap. We zullen ook verschillende vormen van fysiek mediumschap verkennen en ervaren en we zullen experimenteren in diverse seance condities. Fysiek mediumschap is zeldzaam maar het kan een levensveranderende ervaring zijn, aangezien er geen andere vorm in het mediumschap is die de Spirituele Wereld zo dichtbij brengt waardoor hun aanwezigheid en liefde zo tastbaar aanwezig is. Gedurende de week zal Nicole haar kennis en ervaring delen in fysiek mediumschap, wat een specialistisch gebied is in het mediumschap. Ook zal zij gedurende de week een seance fysiek mediumschap houden.

Er zullen gedurende de week diverse trancedemonstraties als ook een demonstratie mediumschap plaatsvinden. Je kunt een prive consult of healing boeken bij een van de docenten (niet inbegrepen) De docenten zijn geselecteerd op kennis op het gebied van trance en/of fysiek mediumschap. Kom en vergezel ons op een prachtige week die je niet mag missen met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jou persoonlijke reis.

Aanmelding via: www.zwanenhof.com

Gast circle opent in 2019

  • 2019
In 2019 stelt de Circle of Life beperkt de gastcircle open voor mensen die graag een seance fysiek mediumschap bijwonen en daar serieus in geïnteresseerd zijn. De 4 data waarop de seances gepland worden zijn: 24 januari, 23 mei, 15 augustus en 7 november op donderdagavond om 19.30 uur. Alle avonden worden gestart met een pre-seance talk die verplicht is in de Zwanenhof. Tevens dien je op voorhand een contract in te leveren bij de circle leider. Vanwege de risico's die ik als fysiek medium loop, proberen we hier zorgvuldig mee om te gaan.

Wij vragen als Circle een bijdrage van 25 euro voor het bijwonen van de gast circle en een deel van deze bijdrage gaat naar het goede doel. Dat is een afspraak die ik met de spirituele wereld gemaakt heb, zodat we voor beide werelden op deze manier wat kunnen betekenen. Elk jaar zal het goede doel bekend gemaakt worden zodat voor mensen die zich aanmelden bekend is waar een deel van de bijdragen naartoe gaan. Aanmelden voor en vragen over een seance kan via een apart mailadres: BookingCircleofLife@gmail.com.

Indien je een week boekt die door mij georganiseerd wordt in de Zwanenhof, dan zal ik gedurende deze weken in de meeste gevallen een seance verzorgen en een enkele keer ook een trance demonstratie. Momenteel kun je je alleen nog voor deze avonden op de wachtlijst laten plaatsen.

CRKBO

nicole de haas

Nieuwsbrief

Lid van Snu

Mediumschap Nicole de Haas

Contact

Nicole de Haas
Prinsenkampsweg 30
7605 CV Almelo

T. 06-18 34 84 30
E. info@nicoledehaas.nl