De Zwanenhof

In 2009 ben ik met weekenden op gebied van mediumschap en ontwikkeling van intuitie begonnen in de Zwanenhof. Daarna heb ik collega's gevraagd daar met mij een eerste Weekend Special te doen die ik in 2010 heb georganiseerd. In november 2012 is er vervolgens een nieuw samenwerkingsverband gestart tussen het Centrum voor Mediumschap en Training en de Zwanenhof te Zenderen. Sinds 2013 organiseert De Zwanenhof in samenwerking met Paul Jacobs, de Academie voor Mediumschap en het Centrum voor Mediumschap en Training een gevarieerd en uniek programma aan trainingen waar vele facetten van het mediumschap beoefend kunnen worden. Binnen elke training, of het nu een kennismakingsweekend is of een gespecialiseerde cursus, zijn er groepen voor verschillende niveau's. Er zijn groepen voor beginners, intermediate en advanced level en tevens groepen die mixed level zijn. In augustus 2015 is het Centrum voor Mediumschap en Training in zijn geheel verhuizen naar een aparte ruimte in de Zwanenhof van waaruit alle activiteiten individueel en gezamenlijk worden aangeboden.Tevens zal er in de samenwerking een en ander anders vormgegeven gaan worden waarbij kwaliteit en aanbod op het hoogste niveau aangeboden blijft.

Tijdens een training krijg je les in je eigen groep die niet groter zal zijn dan 12-14 studenten zodat er voldoende persoonlijke aandacht is, maar daarnaast zijn er ook gezamenlijke activiteiten zoals meditaties, lectures, tutorials en demonstraties. Je hoeft niet ambitie te hebben om medium te worden om deel te nemen aan de trainingen. Deelname aan een training zal je dichter bij je eigen kracht en Spirit brengen en helpt je een (nog) completer mens te worden.

Engeland is de bakermat van het Spiritualisme. Nergens ter wereld is er zoveel kennis en ervaring met het mediumschap als daar. De docenten die lesgeven in de trainingen zijn mediums die op hoogstaand internationaal niveau werken en de meesten van hen werken al jaren als docent aan het befaamde Arthur Findlay College in Stansted. Zij dragen hun kennis graag uit tijdens deze trainingen in Nederland. De voertaal tijdens de trainingen is dan ook Engels. Soms zal er echter een groep zijn waar het mogelijk is in het Nederlands les te krijgen.

De trainingen worden gegeven in De Zwanenhof te Zenderen. In dit prachtige authentieke gebouw met haar bijzondere kapel en mooie kloostertuin komen al sinds 1927 mensen voor rust, spiritualiteit en zingeving. Dat heeft het gemaakt tot een "Huis met een Ziel". Een plek waar je even "thuiskomt". De koks van De Zwanenhof doen er alles aan om je culinair te verwennen en met dieten kan rekening worden gehouden.

De combinatie van een ervaren en bevlogen team van docenten en mediums, de prachtige sfeervolle plek De Zwanenhof en het team van personeel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan, maakt elke training een unieke ervaring!  Alle informatie vind je via deze link: https://www.zwanenhof.com/nl/mediumschap

Meer informatie over de vieringen die ik in samenwerking met de Zwanenhof organiseer:

https://www.zwanenhof.com/nl/details2016/76795/vieringen

Meer informatie over de healingavonden die ik in samenwerking met de Zwanenhof organiseer:

https://www.zwanenhof.com/nl/healingen

Meer informatie over alle trainingen die ik organiseer in 2016:

Open Weekend: https://www.zwanenhof.com/nl/details2016/53388/open_weekend_mediumschap_16

Mediumschap/healing weekend:  https://www.zwanenhof.com/nl/details2016/42901/weekendspecial_16

Mediumschap training:  https://www.zwanenhof.com/nl/details2016/43764/the_next_step_16

Trance en fysiek mediumschap: https://www.zwanenhof.com/nl/details2016/44118/trance_physical_16

De Zwanenhof

zwanenhof

 

Inspiratie " Viering van het Leven" d.d. 3/1/2016

Mag ik met je meegaan

in je verhaal van een nieuw jaar

Jij schrijft dit hoofdstuk

En ik lees met je mee.

 

Mag ik  met je meegaan

En je hand vasthouden

Als het nodig is je behoeden

voor onrust in hart en ziel

 

Mag ik met je meegaan

Om jezelf te vinden

Dat wat jij werkelijk bent

En mag zijn in deze wereld

 

mag ik  met je meegaan

naar waar het rustig is

en moet jij toch huilen

dan wil ik die tranen delen

 

Mag ik  met je meegaan

En delen in jouw geluk

En lach en geniet jij,

Dan lach ik met je mee.

 

Mag ik met je meegaan

als jij jouw boek verder schrijft

Een verhaal over het leven

Het leven van jou.

 

Mag ik met je meegaan

Jou te vertellen

dat de dood slechts een illusie is,

en ik jouw werkelijkheid.

 

Mag ik met je meegaan

Ik ben maar een gedachte verwijderd

In 2016, samen en niet alleen.