Workshops en Opleidingen

Kort erkend beroepsonderwijs

Sinds augustus 2015 is het Centrum voor Mediumschap en Training erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Het Centrum voor Mediumschap en Training voldoet daaraan en beoogt de gewenste kwaliteit te in onderwijs en aanbod hoog te houden.

Intuitieve en mediamieke workshops in Nederland en daarbuiten

In het centrum geef ik een aantal malen per jaar cursussen en workshops op het gebied van intuitieve en mediamieke ontwikkeling, evenals op locatie in binnen en buitenland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of informatie wilt over het cursus- en workshopaanbod. Tevens is het mogelijk in overleg op locatie een workshop te organiseren. Neem hiervoor contact met mij op. Je kunt je ook inschrijven voor de Nieuwsbrief, zodat je deze automatisch in je mailbox krijgt. 

Intensieve training mediumschap

Het centrum voor Mediumschap en Training biedt mensen de mogelijkheid hun mediamieke en intuitieve gaven op verantwoorde en intensieve wijze te ontdekken en ontwikkelen binnen een 3-jarig traject. Je kunt je per jaar inschrijven en bent niet verplicht de volledige 3 jaar te doen.

Deze training is een serieuze en intensieve training voor mensen die niet alleen hun mediumschap willen ontwikkelen en ontdekken, maar als mens willen groeien in eigen spiritualiteit en persoonlijkheid. Ontwikkeling van je mediumschap gaat hand in hand met persoonlijke ontwikkeling. Dat is maar goed ook, want in dit vak wordt er van je verwacht dat je stevig met beide benen op de grond staat en onder soms lastige omstandigheden stabiel kunt zijn. Je hebt met emoties te maken van mensen die bij je komen, maar ook emoties uit de spirituele wereld hebben invloed op je.

Daarnaast wil ik met deze training onderscheid maken en mensen behalve technieken in het mediumschap, ook een stukje psychologie, filosofie en ethiek meegeven. In Nederland is het helaas nog steeds zo dat mensen zomaar een bordje medium op de deur kunnen hangen en dat vind ik een kwalijke zaak. Er zijn in Nederland enkele gecertificeerde docenten verbonden aan het Arthur Findlay College en de kwaliteit van mediumschap in Nederland is nog te weinig gezien de toenemende behoefte aan goed mediumschap in ons land.  Je hoeft geen ervaring te hebben om te kunnen starten hiermee. In deze 3 jaar zul je een stevige basis kunnen creeren in je mediumschap van waaruit je verder kunt groeien. Immers, als medium ben je nooit uitgeleerd!

Ook als je niet de ambitie hebt om medium te willen worden, dan kan deze opleiding je helpen dichter bij jezelf te komen, aangezien mediumschap hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Indien je er voor kiest je certificaat te willen behalen in deze training, dan zijn er ook een aantal verplichte trainingen (met keuzevrijheid) in de Zwanenhof die onderdeel zijn van de 3 jarige opleiding. Meer informatie is bij mij verkrijgbaar. Voor prijzen verwijs ik naar de tarievenpagina. In januari 2016 starten er weer 2 nieuwe eerstejaarsgroepen! Een Engels/Duitssprekende in het weekend en een Nederlandssprekende op donderdag. Voor beide groepen zijn nog open plekken en je kunt bij mij de studiegids opvragen!

Intensieve Training Healing

Sinds 2016 is er de mogelijkheid om binnen het Centrum voor Mediumschap en Training een intensieve training te volgen op het gebied van Healing Mediumschap. Het programma is opgedeeld in 6 themadagen en daarnaast is er een verplichte week op gebied van healing in de Zwanenhof als onderdeel van deze opleiding. Aan het einde van deze opleiding wordt er een assessment afgenomen met je. Dit onderdeel bestaat uit een kort interview en een praktijkdeel waarbij je healing geeft aan derden.

Healing is een ander aspect binnen het mediumschap en ontwikkelen van je mediumschap kost tijd, zo ook voor healing als je dit gedegen en verantwoordelijk wil uitdragen. Net als in de 3 jarige Intensieve Training Mediumschap die het Centrum voor Mediumschap en Training aanbiedt, is ook in deze training een dag opgenomen waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Trance Ontwikkelings Groep

In 2018 gaat er een trance ontwikkelingsgroep van start voor mensen die al wat ervaring hebben in het mediumschap en of (trance) healing. Deze groep is geen opleiding omdat je trance niet in korte tijd leert, maar biedt je wel de mogelijkheid onder mijn begeleiding te ontwikkelen op dit gebied waarbij de focus ligt op trance speaking. Meer informatie kun je bij mij opvragen!

PLUS-programma

Voor diegenen die succesvol de opleiding Mediumschap hebben afgerond en zich graag willen professionaliseren in dit vak wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, is er de mogelijkheid tot deelname aan een PLUS traject. Dit traject beslaat themadagen, supervisiemomenten en intervisie. Meer informatie kun je bij mij opvragen!

Basiscursus intuïtieve ontwikkeling

Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze 'gaven' en dit nooit zal kunnen! In de cursus ga je je intuïtie verder ontwikkelen, middels meditatie, psychic reading, psychometrie, kleursymboliek, voelen van eigen en andermans aura, telepathie-oefeningen, werken met kaarten etc. De cursus wordt in 2 dagen gegeven van 10-17 uur. Een cursus als deze wordt gemiddeld 1x per jaar aangeboden.

Als je het leuk vindt je na de basiscursus intuïtieve ontwikkeling verder te ontwikkelen op dit gebied, kun je een cursus volgen die hierop aansluit. In deze cursus gaan we contact leren maken met de geestenwereld, leren we communiceren met dierbare overledenen via een foto, naam of spontaan en leren we hoe je de geestenwereld kunt ‘voelen’. Deze cursus is bedoeld voor mensen die de basiscursus hebben gevolgd of al een wat ervaring hebben op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Je zult in deze cursus veel over jezelf leren. Het ‘terugzien’ van je familie en/of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar er wordt zeker zoveel gelachen! Een workshop als deze wordt gemiddeld 1x per jaar aangeboden.

Cursus Healing mediumschap

Wil je graag mensen helpen om hun fysieke, emotionele of mentale klachten te verlichten? Dan is deze workshop een goed begin, of een aanvulling op de hulp die je al biedt. Healing Mediumschap betekent dat via de spirituele wereld een healing wordt gegeven aan diegene die daarom vraagt. Door je op de energie van de spirituele wereld af te stemmen kunnen zij genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die je een healing geeft. Tijdens de healing kan het medium de handen op de rug of hoofd van de klant leggen, terwijl diegene ontspannen op een stoel zit. Via aanraking van het hoofd en de rug kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in het lichaam stromen, die dit nodig heeft. Tevens kun je healing geven zonder aanraking en op afstand. Het is dus niet de bedoeling dat je je eigen energie gebruikt voor de healing, want dan is de kans groot dat je zelf snel een healing nodig hebt! Een healing werkt zowel op je fysieke lichaam, als op je mentale gesteldheid, op je emotionele gemoedstoestand en op je spirituele ontwikkeling. Tijdens deze workshops krijg je veel informatie over Healing Mediumschap. Je werkt in tweetallen en ik geef je individuele begeleiding. Deze workshop wordt 1 keer per jaar aangeboden.

Overige workshops

Een aantal keren per jaar organiseer ik 1 daagse of weekendworkshops op het gebied van (experimentele) trance. Mocht je interesse daar liggen, neem dan contact met mij op.

Zwanenhof

Nadat ik in 2009 begonnen ben met workshops in de Zwanenhof, is vandaar uit sinds november 2012 een nieuw samenwerkingsverband gestart tussen het Centrum voor Mediumschap en Training en de Zwanenhof te Zenderen. Sinds 2013 is de samenwerking uitgebreid met De Zwanenhof, Paul Jacobs, de Academie voor Mediumschap in Naarden en het Centrum voor Mediumschap en Training in Almelo. De samenwerking zal komende tijd weer andere vorm krijgen, waarbij kwaliteit van trainingen een aanbod voorop staat. Gedurende diverse weken/weekenden organiseer ik daar trainingen op gebied van mediumschap waarbij collegadocenten verbonden aan Stansted les komen geven. Voor het volledig programma overzicht van 2016 en 2017 verwijs ik naar de Zwanenhofpagina op deze website. Het gehele Centrum voor Mediumschap en Training is per augustus 2015 naar een eigen plek in de Zwanenhof verhuisd. 

 

 

waterfall

Lesgeven in de Zwanenhof

zwanenhof