Welkom bij Nicole

Mijn naam is Nicole de Haas, geboren op 10 juli 1976 te Tiel. Ik ben getrouwd en in 2002, 2005 en 2008 heb ik 3 prachtige kinderen geadopteerd. Sinds mei 2006 ben ik met mijn gezin woonachtig in Twente. Ik heb bijna 10 jaar in de hulpverlening gewerkt met zowel kinderen als volwassenen, waarna ik tevens enkele jaren als natuurgeneeskundig therapeut heb gewerkt in mijn eigen praktijk. Mijn ervaringen die ik in mijn vorige werkzaamheden heb opgedaan zijn voor de behandelingen en contacten met mensen binnen het centrum voor Mediumschap en Training zeer waardevol.

Mediumschap

Nadat het mediumschap jaren geleden op mijn pad is gekomen, heb ik de 3 jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap in Naarden afgerond . Tevens heb ik vele malen het befaamde Arthur Findlay College bezocht voor training, daar de docentopleiding gedaan en ben ik sinds april 2015 volledig bevoegd docent aan het AFC in Stansted. In augustus 2012 heb ik mijn CSNU gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU gekwalificeerd ben als medium. Er zijn in Nederland maar 3 collega's die als docent verbonden zijn aan het Arthur Findlay College, die dezelfde certificering voor mediumschap hebben behaald. De Engelse SNU - training and awards standaard is de enige serieuze standaard voor mediumschap die er op dit moment in Europa is.

Spiritueel

Mijn interesse voor het spirituele en mystieke is altijd aanwezig geweest. Als kind was ik altijd erg gevoelig en heb veel intuïtief aangevoeld. In 2005 en 2006 heb ik verschillende intuïtieve ontwikkelingscursussen en cursussen op gebied van healing gevolgd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan mijn spirituele ontwikkeling en een goede basis vormden voor het werk en de verdere trainingen als medium. Ik voel me bevoorrecht dat ik via het mediumschap een brug kan slaan tussen de Spirituele Wereld en deze wereld die in feite één zijn. 

Nicole de Haas

Nicole